Makaronai su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Makaronai su grybais

Grikių makaronai su austrių grybais sojų padaže - puikus patiekalas vegetarams, Azijos virtuvės mėgėjams ar tiesiog tiems, kurie mėgsta valgyti skanų, sotų ir nekaloringą maistą. Austrių grybuose yra geležies, kalio, jodo, kalcio ir žmogaus organizmui naudingų mineralų. Patiekalą paruošti labai paprasta ir greita, o jis gaunasi aromatingas ir skanus.
Gaminimo laikas
23 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
6 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su grybais Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Makaronai su grybais Žingsnis 2
Atsitiktinai supjaustykite austrių grybus.

Žingsnis 3

Makaronai su grybais Žingsnis 3
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje pagal ant pakuotės nurodytą virimo būdą.

Žingsnis 4

Makaronai su grybais Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus, sudėkite grybus ir svogūnus.

Žingsnis 5

Makaronai su grybais Žingsnis 5
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite svogūnus ir grybus, kol suminkštės.

Žingsnis 6

Makaronai su grybais Žingsnis 6
Į grybus sudėkite virtus makaronus ir sojų padažą, išmaišykite, pašildykite ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos