Publikavimo data: 2024-04-01
Makaronai su grybais
Grikių makaronai su austrių grybais sojų padaže - puikus patiekalas vegetarams, Azijos virtuvės mėgėjams ar tiesiog tiems, kurie mėgsta valgyti skanų, sotų ir nekaloringą maistą. Austrių grybuose yra geležies, kalio, jodo, kalcio ir žmogaus organizmui naudingų mineralų. Patiekalą paruošti labai paprasta ir greita, o jis gaunasi aromatingas ir skanus.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Atsitiktinai supjaustykite austrių grybus.
Žingsnis 3
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje pagal ant pakuotės nurodytą virimo būdą.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus, sudėkite grybus ir svogūnus.
Žingsnis 5
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite svogūnus ir grybus, kol suminkštės.
Žingsnis 6
Į grybus sudėkite virtus makaronus ir sojų padažą, išmaišykite, pašildykite ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos