Makaronai su grybais grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Makaronai su grybais grietinėlės padaže

Makaronų su grybais grietinėlės padaže gaminimas nereikalauja ypatingų įgūdžių. Juk makaronai - tai tie patys makaronai ar spagečiai, tik paruošti pagal itališkas tradicijas, pridėjus kumpio, grybų, žuvies ir t. t. bei pagardinus padažu. Kad nenukryptumėte nuo klasikinio recepto, naudokite kietųjų kviečių makaronus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Makaronus virkite puode pasūdytame vandenyje, kol jie bus al dente, t. y. pusiau išvirs, apie 7-12 minučių.

Žingsnis 2

Makaronai su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 2
Paruoškite grybus. Keptuvėje svieste pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite grybus. Toliau kepkite 5 minutes. Supilkite grietinėlę, suberkite Provanso žoleles, įberkite druskos ir pipirų. Kaitinkite 10-15 minučių, kol grietinėlė sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos