Publikavimo data: 2024-03-27
Makaronai su grybais grietinėlės padaže
Makaronai yra vienas populiariausių restoranų patiekalų, patiekiamas karštas. Yra daugybė makaronų rūšių ir jų paruošimo būdų. Tačiau šį gardų, aromatingą patiekalą nesunkiai galite susikurti restoraną namie, pasigamindami jį patys. Apetitiški, švelnūs makaronai taps mėgstamiausiu karštuoju patiekalu ant jūsų stalo. Išskirtinio, sodraus skonio ir sotaus pagrindo makaronai ir grybai grietinėlėje nepaliks abejingų. Pagardinkite makaronus mėgstamais prieskoniais pagal savo skonį. Makaronai yra visavertis patiekalas, kuriam nereikia jokių priedų, jis lengvai gali pakeisti pietus ar vakarienę.
Žingsnis 1
Makaronus išvirkite šiek tiek pasūdytame vandenyje, geriausia, kol jie bus al dente. Įsitikinkite, kad makaronai nepervirė ir nesulipo.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Šoninę supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, o grybus - plonais griežinėliais. Grybus ir svogūnus kepkite ant vidutinės ugnies su sviestu, kol taps auksiniai.
Žingsnis 3
Į grybus ir svogūnus sudėkite šoninę ir česnaką, pakepinkite kartu su pipirais ir druska pagal skonį. Pagal skonį įberkite paprikos, baravykų arba ciberžolės. 4-5 min. prieš kepimą įpilkite grietinėlės.
Žingsnis 4
Sudėkite makaronus į įdarą, gerai išmaišykite, kad ingredientai įsigertų į padažą ir pasiektų tą pačią temperatūrą, nukelkite nuo ugnies, išlaikydami skystą padažo pagrindą.
Žingsnis 5
Išvirusius karštus makaronus perkelkite į lėkštes ir patiekite. Papuoškite smulkintomis šviežiomis žolelėmis ir tarkuotu sūriu, leiskite jam išsilydyti karštoje lėkštėje, kad būtų švelnus ir ryškaus skonio. Gero apetito!
Kategorijos