Makaronai su grybais grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Makaronai su grybais grietinėlės padaže

Neįtikėtinas makaronų derinys su grybais, sūriu ir grietinėlės padažu. Laiko patikrinta klasika. Makaronai būna labai švelnūs ir aromatingi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
236 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Sudėkite grybus į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi. Naudojau mažus grybus, todėl jų nereikėjo pjaustyti.

Žingsnis 2

Pievagrybius pakepinkite 5 minutes, šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 3

Į keptuvę supilkite grietinėlę.

Žingsnis 4

Sudėkite tarkuotą lydytą sūrį, išmaišykite. Pagal skonį įberkite prieskonių.

Žingsnis 5

Makaronai su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 5
Perkelkite iš anksto išvirtus makaronus į keptuvę.

Žingsnis 6

Makaronai su grybais grietinėlės padaže Žingsnis 6
Įmaišykite makaronus į padažą ir 5 minutes palaikykite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos