Publikavimo data: 2025-08-18
Makaronai su grybais grietinėlės padaže
Paprasti ir skanūs makaronai. Tinka, jei nevalgote mėsos. Turėjau pievagrybių skonio makaronų, bet galite naudoti ir įprastus kietųjų kviečių makaronus.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir nulupkite. Perpjaukite per pusę ir dar labiau supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Grybus apkepkite alyvuogių aliejuje su trupučiu sviesto.
Žingsnis 3
Makaronus išvirkite vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.
Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę ant grybų ir šiek tiek (2-3 minutes) patroškinkite. Tada sudėkite makaronus. Jei padažo nepakanka, galite įpilti 2-3 valgomuosius šaukštus vandens, kuriame virė makaronai.
Kategorijos