Publikavimo data: 2024-04-01
Makaronai su grybais grietinėlės padaže su parmezanu
Makaronai su grybais grietinėlės padaže - puikus sprendimas tiek šventiniam stalui, tiek įprastai šeimos vakarienei. Receptas gali maloniai nustebinti, nes patiekalas paruošiamas greitai ir skaniai. Kaip pagrindą galite naudoti bet kokius makaronus, tačiau čia idealiai tinka tagliatelle. Spagečiai ir grybai grietinėlės padaže su sūriu taip papildo vienas kitą, kad šį patiekalą norėsis gaminti vėl ir vėl.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę su sviestu ant didelės ugnies. Pakepinkite smulkintą svogūną, kol taps skaidrus. Į svogūnus sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Kartu kepkite 1-2 minutes. Supilkite ant daržovių grietinėlę ir sumažinkite ugnį iki vidutinės. Įberkite druskos, pipirų ir provanso žolelių. Virkite 10-15 minučių, kol grietinėlė sutirštės.
Žingsnis 2
Kol padažas verda, išvirkite makaronus. Įmeskite makaronus į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite apie 15-20 minučių, kol suminkštės. Sudėkite į lėkštes ir ant viršaus užberkite grybų, užpiltų grietinėlės padažu.
Kategorijos