Publikavimo data: 2025-08-17
Makaronai su grybais, sūriu ir grietinėle
Labai skanūs ir švelnūs makaronai, kurie patiks visiems.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 3
Tuo tarpu supjaustykite grybus.
Žingsnis 4
Sudėkite į svogūnus ir pakepinkite. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais. Kepkite, kol bus paruošti, apie 15-20 minučių. Kai viskas bus paruošta, perkelkite į atskirą dubenį.
Žingsnis 5
Krūtinėlę supjaustykite griežinėliais. Kepkite toje pačioje keptuvėje apie 20 minučių, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus.
Žingsnis 6
Druska, pipirai. Virkite, kol išvirs. Tada perkelkite virtus grybus ir svogūnus į vištieną, išmaišykite ir įberkite 1 valgomąjį šaukštą miltų. Dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 7
Supilkite grietinėlę (kuo riebesnė grietinėlė, tuo aromatingesnis patiekalas) ir užvirinkite. Padažas paruoštas.
Žingsnis 8
Makaronus virkite apie 10 minučių, tai priklauso nuo jų rūšies ir kietumo. Naudokite bet kokios rūšies makaronus, aš naudojau spagečius.
Žingsnis 9
Makaronus patiekite su grybų ir vištienos padažu bei tarkuotu sūriu. Jei norite, galite viską sumaišyti, patiekalo skonis nepasikeis.
Kategorijos