Makaronai su jūros gėrybėmis ir grietinėlės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Makaronai su jūros gėrybėmis ir grietinėlės padažu

Makaronai su krevetėmis ir lašišos gabalėliais patiks visiems itališkos virtuvės ir jūros gėrybių mėgėjams. Grietinėlė suteikia pikantiško ir švelnaus skonio, o parmezanas - sunkią makaronų tekstūrą. Dėl makaronų ir grietinėlės patiekalas gaunasi labai sotus ir turtingas. Todėl jį galima patiekti kaip pagrindinį šeimos vakarienės patiekalą.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su jūros gėrybėmis ir grietinėlės padažu Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite česnaką, porą minučių pakepinkite, sudėkite lašišą ir gerai išmaišykite. Viską kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. Tada sudėkite krevetes ir kepkite dar penkias minutes.

Žingsnis 2

Makaronai su jūros gėrybėmis ir grietinėlės padažu Žingsnis 2
Supilkite į keptuvę grietinėlę, pagardinkite druska ir pipirais ir virkite 10 minučių. Pasibaigus laikui, sudėkite spagečius į keptuvę ir gerai išmaišykite. Troškinkite 5 minutes ir patiekite su tarkuotu sūriu ir, jei norite, pabarstykite smulkiai supjaustytais žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos