Publikavimo data: 2024-06-15
Makaronai su jūros gėrybėmis ir grietinėlės padažu
Makaronai su krevetėmis ir lašišos gabalėliais patiks visiems itališkos virtuvės ir jūros gėrybių mėgėjams. Grietinėlė suteikia pikantiško ir švelnaus skonio, o parmezanas - sunkią makaronų tekstūrą. Dėl makaronų ir grietinėlės patiekalas gaunasi labai sotus ir turtingas. Todėl jį galima patiekti kaip pagrindinį šeimos vakarienės patiekalą.
Žingsnis 1
Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite česnaką, porą minučių pakepinkite, sudėkite lašišą ir gerai išmaišykite. Viską kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. Tada sudėkite krevetes ir kepkite dar penkias minutes.
Žingsnis 2
Supilkite į keptuvę grietinėlę, pagardinkite druska ir pipirais ir virkite 10 minučių. Pasibaigus laikui, sudėkite spagečius į keptuvę ir gerai išmaišykite. Troškinkite 5 minutes ir patiekite su tarkuotu sūriu ir, jei norite, pabarstykite smulkiai supjaustytais žalumynais.
Kategorijos