Makaronai su kalakutiena grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Makaronai su kalakutiena grietinėlės padaže

Makaronai su kalakutiena grietinėlės padaže - itališkos virtuvės patiekalas, gaminamas visame pasaulyje, ir kiekvienas receptas yra unikalus. Rinkdamiesi makaronus atkreipkite dėmesį į sudėtį: produktai turėtų būti pagaminti iš kietųjų kviečių. Geriausias pasirinkimas bus spagečiai arba fettuccini. Prieš gamindami nelaužykite ilgų makaronų. Tiesiog nuleiskite juos į puodą ir lėtai spauskite iš vandens kyšančius galus. Kai makaronai suminkštės, jie atsidurs po vandeniu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
292 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su kalakutiena grietinėlės padaže Žingsnis 1
Išvirkite spagečius. Makaronai verda apie 7-12 minučių, tačiau geriau patikrinti ant pakuotės nurodytą laiką. Į puodą supilkite 2 litrus vandens ir užvirinkite. Kai užvirs, sudėkite sveikus spagečius taip, kad jie gulėtų vėduoklėje. Įberkite apie 9 g druskos ir, neuždengę dangčiu, virkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami. Įpilkite šaukštą augalinio aliejaus. Išvirusius spagečius nusausinkite ir nuvarvinkite į sietelį. Nereikia nuplauti vandeniu.

Žingsnis 2

Makaronai su kalakutiena grietinėlės padaže Žingsnis 2
Apkepkite mėsą. Įkaitinkite keptuvę ir ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą, tada supilkite augalinį aliejų. Į keptuvę sudėkite kalakutienos filė ir 5 min. kepkite ant didelės ugnies.

Žingsnis 3

Makaronai su kalakutiena grietinėlės padaže Žingsnis 3
Toliau kepkite mėsą su prieskoniais ir citrina. Į kalakutieną sudėkite tarkuotą žievelę, kelis žiupsnelius druskos, česnaką ir citrinos sultis. Išmaišykite ir toliau virkite, sumažinę kaitrą iki mažos. Po 5-7 minučių supilkite dvigubą grietinėlę ir nuolat maišydami virkite, kol grietinėlės padažas sutirštės.

Žingsnis 4

Sudėkite virtus spagečius. Įmaišykite spagečius į mėsos ir grietinėlės padažą, tada kaitinkite dar 3-4 minutes, kad padažas įsigertų į makaronus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos