Makaronai su konservuota žuvimi ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Makaronai su konservuota žuvimi ir sūriu

Patiekalas pasirodo esąs labai skanus ir sveikas. Ruošiant patiekalą naudojami žuvies (tuno ir lašišos) konservai, kietųjų kviečių makaronai ir sūris. Makaronus geriau virti iki al dente.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.44/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su konservuota žuvimi ir sūriu Žingsnis 1
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Įmaišykite konservuotą rausvąją lašišą ir tuną.

Žingsnis 3

Makaronai su konservuota žuvimi ir sūriu Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 4

Sumaišykite virtus makaronus su žuvimi.

Žingsnis 5

Makaronai su konservuota žuvimi ir sūriu Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite makaronus ir žuvį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, linų sėmenų aliejumi ar kitu aliejumi pagal skonį, pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 6

Papuoškite smulkintomis daržovėmis ir žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos