Publikavimo data: 2024-06-16
Makaronai su kreminiame česnakiniame padaže su krevetėmis
Krevetėse, kaip ir kitose jūros gėrybėse, gausu baltymų. Jose gausu kalio, kalcio, geležies ir jodo. Toks ingredientas bet kokį patiekalą pavers sveiku, todėl gausite ne tik puikų skonį, bet ir porciją vitaminų. Jūros gėrybės papildo makaronus, todėl jie yra sveiki ir mažai kaloringi.
Žingsnis 1
Pirmiausia reikia paruošti reikiamus produktus. Jei turite šaldytų krevečių, atšildykite jas. Jei šviežios, nuplaukite jas. Smulkiai supjaustykite česnaką ir krapus. Taip pat sutarkuokite sūrį smulkia tarka.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir kepkite krevetes pažodžiui 1 minutę. Tada sudėkite česnaką, druską ir pipirus ir kepkite dar 1 minutę. Supilkite grietinėlę ir virkite ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Makaronus išvirkite pagal ant pakelio pateiktus nurodymus.
Kategorijos