Publikavimo data: 2024-02-04
Makaronai su krevetėmis česnakiniame padaže receptas
Šis patiekalas - kuklus vienos sveikiausių pasaulio virtuvių atstovas. Net skeptiškai nusiteikę mitybos specialistai palankiai vertina Viduržemio jūros regiono virtuvę. Daugybė medicininių tyrimų parodė, kad Viduržemio jūros regiono gyventojai daug rečiau serga širdies ir kraujagyslių ligomis ir net Alzheimerio liga. Jei savo valgiaraštyje vis dar neturite Viduržemio jūros regiono patiekalų, pradėkite nuo makaronų su krevetėmis kvapniame padaže.
Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Atšildykite ir nulupkite krevetes.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies lengvai apkepkite česnaką.
Žingsnis 3
Sudėkite krevetes į keptuvę ir apkepkite jas (po 2 minutes iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 4
Supilkite citrinos sultis, druską, grietinėlę, pipirus ir viską kartu troškinkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.
Žingsnis 5
Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje pagal instrukcijas. Tada sudėkite juos prie krevečių, išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos