Makaronai su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Makaronai su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže

Dideles arba, kaip dar vadinamos, karališkąsias krevetes gali valgyti net tie, kurie laikosi dietos. Šios rūšies jūros gėrybėse yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie būtini normaliam organizmo funkcionavimui. Tai kalcis, jodas, fosforas, vitaminai E, C, B9.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 1
Kol makaronai verda, paruoškite česnakinį padažą. Storadugnėje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Česnakus išspauskite per presą. Pakepinkite 1-2 minutes. Sudėkite nuluptas krevetes, sumažinkite ugnį iki silpnos. Toliau kepkite dar 2 minutes. Į keptuvę su krevetėmis supilkite grietinėlę. Užvirinkite ir palikite 1 minutę virti. Nuimkite padažą nuo ugnies. Suberkite prieskonius ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Makaronai su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 2
Išvirkite makaronus su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže. Į padažą sudėkite spagečius ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos