Makaronai su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Makaronai su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže

Dideles arba, kaip dar vadinamos, karališkąsias krevetes gali valgyti net tie, kurie laikosi dietos. Šios rūšies jūros gėrybėse yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie būtini normaliam organizmo funkcionavimui. Tai kalcis, jodas, fosforas, vitaminai E, C, B9.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 1
Kol makaronai verda, paruoškite česnakinį padažą. Storadugnėje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Česnakus išspauskite per presą. Pakepinkite 1-2 minutes. Sudėkite nuluptas krevetes, sumažinkite ugnį iki silpnos. Toliau kepkite dar 2 minutes. Į keptuvę su krevetėmis supilkite grietinėlę. Užvirinkite ir palikite 1 minutę virti. Nuimkite padažą nuo ugnies. Suberkite prieskonius ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Makaronai su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže Žingsnis 2
Išvirkite makaronus su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže. Į padažą sudėkite spagečius ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos