Publikavimo data: 2024-03-30
Makaronai su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže
Dideles arba, kaip dar vadinamos, karališkąsias krevetes gali valgyti net tie, kurie laikosi dietos. Šios rūšies jūros gėrybėse yra daug vitaminų ir mikroelementų, kurie būtini normaliam organizmo funkcionavimui. Tai kalcis, jodas, fosforas, vitaminai E, C, B9.
Žingsnis 1
Kol makaronai verda, paruoškite česnakinį padažą. Storadugnėje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Česnakus išspauskite per presą. Pakepinkite 1-2 minutes. Sudėkite nuluptas krevetes, sumažinkite ugnį iki silpnos. Toliau kepkite dar 2 minutes. Į keptuvę su krevetėmis supilkite grietinėlę. Užvirinkite ir palikite 1 minutę virti. Nuimkite padažą nuo ugnies. Suberkite prieskonius ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Išvirkite makaronus su krevetėmis česnakų ir grietinėlės padaže. Į padažą sudėkite spagečius ir išmaišykite.
Kategorijos