Publikavimo data: 2024-06-15
Makaronai su krevetėmis ir brokoliais sūrio ir grietinės padaže
Šioms salotoms ruošti naudojamos krevetės, kurios turi būti tinkamai parinktos. Prieš jas perkant būtina atkreipti dėmesį į kai kuriuos dalykus. Krevetės būtinai turi būti vienodos spalvos ir užlenkta uodega, jei uodega sulenkta, gali būti, kad krevetės mirė prieš užšaldymą. Jokiu būdu nepirkite ir nevalgykite krevečių su juodomis galvutėmis - tai sergantys individai.
Žingsnis 1
Kad niekas nepriliptų, į keptuvę įdėkite sviesto ir įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Į keptuvę sudėkite krevetes ir apkepkite jas iš abiejų pusių. Sudėkite brokolius ir kartu kepkite 3 minutes.
Žingsnis 2
Grietinę atskieskite trupučiu vandens. Stambiai supjaustykite žoleles. Į keptuvę sudėkite grietinę, žoleles, raudonėlį, pipirus, česnaką, druską ir pusę sūrio. Gerai išmaišykite ir 10 minučių troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies.
Kategorijos