Publikavimo data: 2024-04-08
Makaronai su krevetėmis sojų padaže
Kaip teigia istorikai, sojų padažas, kaip vienas iš Azijos virtuvės ingredientų, atsirado jau VIII a. pr. m. e. Jis gaminamas fermentuojant sojų pupeles ir pridedant aspergilių. Sojų padažas yra idealus dietos pagardas. Su šiuo padažu gaminami patiekalai įgauna išbaigtą ir sodrų skonį, todėl iš mitybos raciono galima išbraukti tokius figūrą žalojančius produktus kaip majonezas, riebūs padažai ir aliejus.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite imbierą, sezamų aliejų, medų, ryžių actą, sojų padažą ir austrių padažą. Padažu apšlakstykite sezamo sėklas.
Žingsnis 2
Išvirkite makaronus. Išvirkite vandenį. Pasūdykite jį. Sudėkite makaronus į vandenį. Virkite 10 minučių ant silpnos ugnies. Išverskite makaronus į koštuvą, kad nutekėtų skysčio perteklius.
Žingsnis 3
Pagaminkite patiekalą. Į keptuvę įpilkite sezamų aliejaus. Įkaitinkite jį. Supilkite krevetes ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.Į krevetes sudėkite makaronus ir padažą. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos