Makaronai su krevetėmis sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Makaronai su krevetėmis sojų padaže

Kaip teigia istorikai, sojų padažas, kaip vienas iš Azijos virtuvės ingredientų, atsirado jau VIII a. pr. m. e. Jis gaminamas fermentuojant sojų pupeles ir pridedant aspergilių. Sojų padažas yra idealus dietos pagardas. Su šiuo padažu gaminami patiekalai įgauna išbaigtą ir sodrų skonį, todėl iš mitybos raciono galima išbraukti tokius figūrą žalojančius produktus kaip majonezas, riebūs padažai ir aliejus.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai su krevetėmis sojų padaže Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Sumaišykite imbierą, sezamų aliejų, medų, ryžių actą, sojų padažą ir austrių padažą. Padažu apšlakstykite sezamo sėklas.

Žingsnis 2

Makaronai su krevetėmis sojų padaže Žingsnis 2
Išvirkite makaronus. Išvirkite vandenį. Pasūdykite jį. Sudėkite makaronus į vandenį. Virkite 10 minučių ant silpnos ugnies. Išverskite makaronus į koštuvą, kad nutekėtų skysčio perteklius.

Žingsnis 3

Makaronai su krevetėmis sojų padaže Žingsnis 3
Pagaminkite patiekalą. Į keptuvę įpilkite sezamų aliejaus. Įkaitinkite jį. Supilkite krevetes ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.Į krevetes sudėkite makaronus ir padažą. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos