Publikavimo data: 2025-08-20
Makaronai su kukurūzais ir žolelėmis
Makaronai yra sudėtiniai angliavandeniai, kurie suteikia energijos ir neleidžia greitai išalkti. Tokį maistą mėgsta sportininkai, žmonės, kurių darbas susijęs su sunkiu fiziniu darbu, ir sveikos mitybos šalininkai. Retai atsisako makaronų ir vaikai, kuriuos labiausiai, žinoma, traukia jų forma ir skonis. Pabandykite namuose pasigaminti įdomų ir paprastą patiekalą - makaronus su kukurūzais ir žolelėmis su aromatingu pomidorų padažu.
Žingsnis 1
Išvirkite makaronus. Puode užvirinkite vandenį. Pasūdykite, nusausinkite makaronus. Išmaišykite, kad nesuliptų. Virkite 10-12 minučių. Nusunkite vandenį.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Keptuvę patepkite alyvuogių aliejumi. Sudėkite svogūnus ir česnakus. Maišydami kepkite 2-3 minutes. Sudėkite pomidorus ir pomidorų pastą. Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir ant mažos ugnies uždengę dangčiu troškinkite 3 minutes.
Žingsnis 3
Išvirkite makaronus su kukurūzais ir žolelėmis. Sudėkite makaronus į pomidorų padažą. Sudėkite kukurūzus. Įmaišykite raudonėlį ir baziliką. Išmaišykite.
Kategorijos