Publikavimo data: 2024-09-22
Makaronai su kumpiu grietinėlės ir sūrio padaže
Makaronai su kumpiu grietinėlės ir sūrio padaže - labai apetitiškas, švelnus ir aromatingas patiekalas. Tokį patiekalą paruošti labai paprasta ir greita. Padažas gaunasi neįtikėtinai švelnus, ryškaus ir sodraus grietinėlės skonio. Tokiame padaže puikiai tiks šoninė, vištiena, grybai, jūros gėrybės, įvairios prieskoninės žolelės ir prieskoniai pagal skonį. Prie makaronų grietinėlės ir sūrio padaže patiekite šviežių daržovių ir žolelių. Šis patiekalas bus puikus greitos ir skanios vakarienės variantas.
Žingsnis 1
Supjaustykite kumpį mažais kubeliais. Sutarkuokite sūrį. Supilkite spagečius į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 7-8 minutes, kol jie taps al dente, arba kaip rekomenduojama ant pakuotės.
Žingsnis 2
Kol makaronai verda, paruoškite padažą. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir ištirpinkite sviestą. Kepkite kumpio kubelius, kol paruduos. Sumažinkite kaitrą iki silpnos ugnies ir į kumpį supilkite grietinėlę, suberkite tarkuotą sūrį ir per presą išspaustą česnaką. Grietinėlės padažą nuolat maišydami virkite 3 minutes, kol sutirštės.
Žingsnis 3
Perkelkite spagečius iš keptuvės į puodą su padažu. Švelniai išmaišykite, pavirkite apie 1 minutę ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos