Makaronai su lašiša grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže

Tinkamai paruošti makaronai su lašiša grietinėlės padaže gali būti baltymų, fosforo, kalcio, omega-3 rūgščių ir skaidulų, naudingų virškinimo traktui, šaltinis. Ir visa tai dėl dviejų ingredientų - spagečių ir lašišos. Geriau pirkti atšaldytą lašišą. Svarbiausia, kad nebūtų gleivių ir geltonų dėmių, kurios rodo, kad žuvis yra pasenusi.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže Žingsnis 1
Išvirkite makaronus. Supilkite vandenį į puodą, pasūdykite. Užvirus sudėkite spagečius. Virkite, kol išvirs, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.

Žingsnis 2

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže Žingsnis 2
Kol spagečiai verda, paruoškite padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į jį sudėkite lašišą. Kepkite 5-10 minučių ant vidutinės ugnies. Palaipsniui į žuvį supilkite grietinėlę, ugnį padidinkite iki maksimalios. Užvirkite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės. Sudėkite smulkintą česnaką ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Makaronai su lašiša grietinėlės padaže Žingsnis 3
Paruoškite makaronus su lašiša grietinėlės padaže. Sumaišykite išvirtus makaronus ir paruoštą padažą. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos