Publikavimo data: 2024-03-25
Makaronai su lašiša grietinėlės padaže
Tinkamai paruošti makaronai su lašiša grietinėlės padaže gali būti baltymų, fosforo, kalcio, omega-3 rūgščių ir skaidulų, naudingų virškinimo traktui, šaltinis. Ir visa tai dėl dviejų ingredientų - spagečių ir lašišos. Geriau pirkti atšaldytą lašišą. Svarbiausia, kad nebūtų gleivių ir geltonų dėmių, kurios rodo, kad žuvis yra pasenusi.
Žingsnis 1
Išvirkite makaronus. Supilkite vandenį į puodą, pasūdykite. Užvirus sudėkite spagečius. Virkite, kol išvirs, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.
Žingsnis 2
Kol spagečiai verda, paruoškite padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į jį sudėkite lašišą. Kepkite 5-10 minučių ant vidutinės ugnies. Palaipsniui į žuvį supilkite grietinėlę, ugnį padidinkite iki maksimalios. Užvirkite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės. Sudėkite smulkintą česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite makaronus su lašiša grietinėlės padaže. Sumaišykite išvirtus makaronus ir paruoštą padažą. Išmaišykite.
Kategorijos