Publikavimo data: 2024-06-23
Makaronai su lašiša grietinėlės padaže su itališkomis žolelėmis
Makaronai su lašiša grietinėlės padaže - paprastas receptas, kurio pagrindiniai ingredientai yra makaronai ir lašiša. Grietinėlės padažas puikiai papildo lašišos skonį ir suteikia patiekalui kreminį skonį. Šį patiekalą galima gaminti vakarienei arba romantiškam vakarui.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į sviestą suberkite persijotus miltus. Kepkite miltus svieste, kol jie taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Kai tik miltai įgaus auksinę spalvą, supilkite į keptuvę grietinėlę. Nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Sutirštinkite padažą.
Žingsnis 3
Į tirštą padažą sudėkite žuvies gabalėlius. Sumažinkite ugnį ir 5 minutes troškinkite žuvį uždengę dangčiu. Išvirkite makaronus. Makaronus sudėkite į lėkštę ir užpilkite padažu.
Kategorijos