Publikavimo data: 2024-06-22
Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu
Labai paprastas paruošti, bet labai skanus patiekalas. Labai dažnai jį gaminu vakarienei, valgoma iš karto. Galima patiekti su šviežiomis daržovėmis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite jį keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite 7 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą, viską išmaišykite ir uždengę dangčiu kepkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite pomidorų pastą, česnaką, druską, pipirus, viską gerai išmaišykite ir kepkite ant mažos ugnies dar 10 minučių.
Žingsnis 5
Išvirkite spagečius pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 7
Į lėkštę sudėkite paruoštą patiekalą: spagečius, ant viršaus užberkite faršo ir pabarstykite sūriu.
Kategorijos