Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu

Labai paprastas paruošti, bet labai skanus patiekalas. Labai dažnai jį gaminu vakarienei, valgoma iš karto. Galima patiekti su šviežiomis daržovėmis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite jį keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus ir kepkite 7 minutes.

Žingsnis 3

Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą, viską išmaišykite ir uždengę dangčiu kepkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu Žingsnis 4
Sudėkite pomidorų pastą, česnaką, druską, pipirus, viską gerai išmaišykite ir kepkite ant mažos ugnies dar 10 minučių.

Žingsnis 5

Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu Žingsnis 5
Išvirkite spagečius pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 6

Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 7

Makaronai su malta mėsa ir grybais po sūriu Žingsnis 7
Į lėkštę sudėkite paruoštą patiekalą: spagečius, ant viršaus užberkite faršo ir pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos