Publikavimo data: 2024-06-23
Makaronai su malta mėsa ir kečupu
Makaronai su malta mėsa - tai paprastas makaronų, maltos mėsos, svogūnų, prieskonių, morkų ir kečupo receptas. Mėsos dalis ir makaronai suteiks sotų patiekalą, o svogūnai, kečupas ir morkos - papildomų aromatų ir skonių. Puikus sotus pasirinkimas pietų stalui.
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę. Patepkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Supjaustykite svogūną mažais kubeliais ir suberkite į keptuvę. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite prie svogūnų. Kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Į apkeptas daržoves sudėkite maltą mėsą ir šiek tiek pakepinkite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Į apkeptą maltą mėsą įpilkite kečupo.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą supilkite vandenį. Sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Mėsą ir daržoves po dangčiu troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Tuo tarpu išvirkite makaronus pagal ant pakelio nurodytą receptą. Išvirusius makaronus nuplaukite po tekančiu šiltu vandeniu. Išvirusius makaronus sudėkite į lėkštę ir užpilkite išvirusiu mėsos padažu.
Kategorijos