Makaronai su malta mėsa ir kečupu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Makaronai su malta mėsa ir kečupu

Makaronai su malta mėsa - tai paprastas makaronų, maltos mėsos, svogūnų, prieskonių, morkų ir kečupo receptas. Mėsos dalis ir makaronai suteiks sotų patiekalą, o svogūnai, kečupas ir morkos - papildomų aromatų ir skonių. Puikus sotus pasirinkimas pietų stalui.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai su malta mėsa ir kečupu Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę. Patepkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus. Supjaustykite svogūną mažais kubeliais ir suberkite į keptuvę. Morkas sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite prie svogūnų. Kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Makaronai su malta mėsa ir kečupu Žingsnis 2
Į apkeptas daržoves sudėkite maltą mėsą ir šiek tiek pakepinkite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Į apkeptą maltą mėsą įpilkite kečupo.

Žingsnis 3

Makaronai su malta mėsa ir kečupu Žingsnis 3
Į maltą mėsą supilkite vandenį. Sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Mėsą ir daržoves po dangčiu troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Makaronai su malta mėsa ir kečupu Žingsnis 4
Tuo tarpu išvirkite makaronus pagal ant pakelio nurodytą receptą. Išvirusius makaronus nuplaukite po tekančiu šiltu vandeniu. Išvirusius makaronus sudėkite į lėkštę ir užpilkite išvirusiu mėsos padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos