Publikavimo data: 2024-06-16
Makaronai su malta mėsa multicooker įrenginyje
Makaronai su malta mėsa daugiafunkcinėje keptuvėje - geras pasirinkimas šeimos vakarienei. Jo gaminimo laikas nėra ilgas, tačiau jis skanus ir patrauklios išvaizdos. Įdaras kartu su makaronais suteikia neįprastą skonį. Makaronus su malta mėsa gali paruošti net pradedantis virėjas.
Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite svogūną kubeliais, tada daugiafunkcinėje keptuvėje pasirinkite kepimo režimą. Supilkite aliejų ir svogūną, tada kepkite svogūną, kol taps permatomas, ir sudėkite maltą mėsą į svogūną.
Žingsnis 2
Nuplaukite pomidorus po tekančiu vandeniu, tada padarykite įpjovas ir užpilkite verdančiu vandeniu. Nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Pomidorus sudėkite ant maltos mėsos.
Žingsnis 3
Makaronus sudėkite paskutinius, tada supilkite karštą vandenį. Uždarykite daugiafunkcės viryklės dangtį ir nustatykite troškinimo režimą.
Kategorijos