Makaronai su malta mėsa receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Makaronai su malta mėsa receptas

Kad makaronai būtų skanūs kaip restorane, pirmiausia juos reikia tinkamai išvirti. Makaronai turi būti "al dente", o tai itališkai reiškia "skanūs" - gana kieti, bet vis dar minkšti. Taip pat reikia sodraus ir skanaus padažo, tokio, kokį siūlome pasigaminti pagal mūsų receptą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Grūdai, kuriuose yra glitimo, salierai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai su malta mėsa receptas Žingsnis 1
Nulupkite morkas, saliero stiebą, svogūną ir viską supjaustykite mažais kubeliais. Paruoškite gilią keptuvę.

Žingsnis 2

Makaronai su malta mėsa receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite daržoves. Tada sudėkite maltą mėsą ir dar kelias minutes kepkite, nuolat maišydami, kad išbyrėtų gumulėliai.

Žingsnis 3

Makaronai su malta mėsa receptas Žingsnis 3
Į mėsos ir daržovių mišinį įmaišykite pomidorų pastą, druską, pipirus ir vandenį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 40 minučių.Į maltą mėsą įberkite raudonėlių, čiobrelių ir bazilikų, kad masė būtų kvapni.

Žingsnis 4

Makaronai su malta mėsa receptas Žingsnis 4
Likus 5-10 minučių iki padažo paruošimo, išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje, kol jie beveik suminkštės. Perkelkite makaronus į faršą ir dar minutę patroškinkite ant ugnies. Vėliau kruopščiai išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos