Publikavimo data: 2024-02-04
Makaronai su malta mėsa receptas
Kad makaronai būtų skanūs kaip restorane, pirmiausia juos reikia tinkamai išvirti. Makaronai turi būti "al dente", o tai itališkai reiškia "skanūs" - gana kieti, bet vis dar minkšti. Taip pat reikia sodraus ir skanaus padažo, tokio, kokį siūlome pasigaminti pagal mūsų receptą.
Žingsnis 1
Nulupkite morkas, saliero stiebą, svogūną ir viską supjaustykite mažais kubeliais. Paruoškite gilią keptuvę.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite daržoves. Tada sudėkite maltą mėsą ir dar kelias minutes kepkite, nuolat maišydami, kad išbyrėtų gumulėliai.
Žingsnis 3
Į mėsos ir daržovių mišinį įmaišykite pomidorų pastą, druską, pipirus ir vandenį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 40 minučių.Į maltą mėsą įberkite raudonėlių, čiobrelių ir bazilikų, kad masė būtų kvapni.
Žingsnis 4
Likus 5-10 minučių iki padažo paruošimo, išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje, kol jie beveik suminkštės. Perkelkite makaronus į faršą ir dar minutę patroškinkite ant ugnies. Vėliau kruopščiai išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos