Publikavimo data: 2025-08-17
Makaronai su mėsos mišiniu
Tai apetitiškas patiekalas, kurį pamėgs jūsų šeima, nes jį sudaro labiausiai pažįstami ingredientai: makaronai ir mėsa. Dėl sėkmingo mėsos rūšių derinio garnyras tampa kelis kartus skanesnis. Patariu patiekalą paruošti ir patiekti iš karto, nes ilgai laikant šaldytuve bus sunaikintas visas skonis.
Žingsnis 1
Šiame recepte naudojami 2 rūšių makaronai. Kiekvienos rūšies makaronus virkite atskirai, skirtinguose puoduose, kaip nurodyta ant pakuotės. Nepamirškite pasūdyti.
Žingsnis 2
Išvirkite antros rūšies makaronus. Vidutiniškai makaronai verda 8-10 minučių (ant vidutinės ugnies) po užvirimo. Išmaišykite makaronus, kad jie suliptų.
Žingsnis 3
Vienos rūšies makaronus nuplaukite per sietelį.
Žingsnis 4
Tada nuplaukite antros rūšies makaronus po šaltu vandeniu. Tai taip pat būtina, kad verdant makaronai nesuliptų.
Žingsnis 5
Atšildytą kiaulieną ir jautieną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 6
Supjaustytus gabalėlius sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Kepkite 10-12 minučių po dangčiu ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 7
Į mėsą įpilkite pomidorų pastos ir kepkite uždengę keptuvę dar apie 10 minučių.
Žingsnis 8
Tada į keptuvę su mėsa sudėkite abiejų rūšių virtus makaronus. Kruopščiai sumaišykite mėsą ir makaronus. Laikykite indą po dangčiu apie 15 minučių, maišydami kas 3-4 minutes.
Žingsnis 9
Patiekalą galima padalyti į porcijas ir patiekti ant pietų stalo.
Kategorijos