Makaronai su midijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Makaronai su midijomis

Makaronai su midijomis - paprastas receptas, kuriam naudojamos midijos ir kreminis bešamelio padažas. Midijos patiekalui suteikia malonų jūros gėrybių skonį, o grietinėlės padažas šį skonį paskleidžia po visus makaronus. Šis nesudėtingas receptas tinka šeimos vakarienei arba romantiškam vakarui.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą. Į ištirpintą sviestą suberkite persijotus miltus. Kepkite miltus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Makaronai su midijomis Žingsnis 2
Į pakepintus miltus supilkite grietinėlę. Nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Padažą pakaitinkite iki tirštos konsistencijos. Išjunkite dujas. Išvirkite makaronus ir sudėkite juos į lėkštę. Makaronus užpilkite padažu ir ant jo sudėkite midijas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos