Makaronai su moliūgais ir rikota pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Makaronai su moliūgais ir rikota

Italų virtuvė visame pasaulyje garsėja nuostabiais patiekalais. Vienas populiariausių - makaronai. Verta paminėti, kad pasta yra ir itališkų makaronų, ir patiekalo pavadinimas. Egzistuoja daugybė makaronų formų variantų, taip pat makaronų receptų. Pagal šį receptą išbandykite tagliatelle makaronus su moliūgais ir rikotos sūriu. Ir atrasite naują skonį! Šis patiekalas ypač pravers rudenį, kai subręs moliūgų derlius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai su moliūgais ir rikota Žingsnis 1
Moliūgą supjaustykite mažais 1,5 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Makaronai su moliūgais ir rikota Žingsnis 2
Supjaustytą moliūgą sudėkite į didelį dubenį. Apšlakstykite moliūgą alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir pabarstykite itališkomis žolelėmis. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Žingsnis 3

Makaronai su moliūgais ir rikota Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite folija blizgia puse į viršų. Sudėkite moliūgą ir tolygiai paskleiskite vienu sluoksniu.

Žingsnis 4

Suvyniokite moliūgą į foliją ir pašaukite į orkaitę 25-30 minučių. Likus 10 minučių iki kepimo laiko foliją apverskite, kad moliūgas paruduotų.

Žingsnis 5

Makaronai su moliūgais ir rikota Žingsnis 5
Kai vanduo keptuvėje užvirs, sudėkite į jį tagliatelle makaronus. Virkite juos pagal ant pakuotės nurodytus nurodymus, kol bus al dente. Išvirusius makaronus išmeskite į sietelį.

Žingsnis 6

Makaronai su moliūgais ir rikota Žingsnis 6
Dideliame dubenyje arba keptuvėje sumaišykite keptą moliūgą, virtus tagliatelle ir rikotą.

Žingsnis 7

Makaronai su moliūgais ir rikota Žingsnis 7
Makaronus išdėliokite lėkštėse ir papuoškite vyšniniais pomidorais. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos