Makaronai su naminiu maltos mėsos padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Makaronai su naminiu maltos mėsos padažu

Paprastas, bet labai skanus patiekalas. Jį labai lengva paruošti.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
280 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su naminiu maltos mėsos padažu Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite nedideliais kvadratėliais. Kepkite juos įkaitintoje keptuvėje su aliejumi 5 minutes. Įpilkite pomidorų pastos, tada uždenkite ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Makaronai su naminiu maltos mėsos padažu Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą, druską ir prieskonius, gerai išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies 25 minutes. Supilkite 200 ml verdančio vandens, sudėkite žoleles ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Puode užvirinkite 2,5 litro vandens, įberkite 1 valgomąjį šaukštą druskos. Makaronus virkite, kol suminkštės. Nusausinkite, sudėkite sviestą ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos