Publikavimo data: 2025-08-20
Makaronai su naminiu maltos mėsos padažu
Paprastas, bet labai skanus patiekalas. Jį labai lengva paruošti.
Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite nedideliais kvadratėliais. Kepkite juos įkaitintoje keptuvėje su aliejumi 5 minutes. Įpilkite pomidorų pastos, tada uždenkite ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą, druską ir prieskonius, gerai išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies 25 minutes. Supilkite 200 ml verdančio vandens, sudėkite žoleles ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Puode užvirinkite 2,5 litro vandens, įberkite 1 valgomąjį šaukštą druskos. Makaronus virkite, kol suminkštės. Nusausinkite, sudėkite sviestą ir išmaišykite.
Kategorijos