Publikavimo data: 2024-03-25
Makaronai su padažu
Makaronai ir makaronai patiekiami beveik visuose Europos restoranuose. Makaronų patiekalai aktyviai ruošiami namuose. Yra daugybė makaronų rūšių. Tokio patiekalo privalumas - galimybė greitai jį paruošti ir skaniai patiekti. Šiame recepte aptarsime makaronų su mėsos padažu ruošimą. Būtinai pabandykite pasigaminti tokią aromatingą ir sočią vakarienę.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite gilioje keptuvėje 3-4 minutes. Tada sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Žingsnis 2
Į mėsą įmaišykite svogūnus ir pakepinkite dar porą minučių. Viską užpilkite grietinėle.
Žingsnis 3
Makaronus virkite pasūdytame vandenyje, kol jie bus al dente.
Žingsnis 4
Sudėkite makaronus į mėsą ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą galima patiekti.
Kategorijos