Publikavimo data: 2024-04-08
Makaronai su pomidorų padažu
Makaronams pomidorų padaže virti tinka bet kokia malta mėsa, tačiau turėtumėte suprasti, kad nuo jos priklauso galutinis riebalų kiekis ir kalorijos. Šiame recepte bus naudojama vištiena, todėl patiekalas bus labiau dietinis, bet ne mažiau skanus. Vietoj paprastų makaronų taip pat galite naudoti spagečius, tada gausite tikrus makaronus. Rinkdamiesi faršą pirmenybę teikite atšaldytam produktui arba nusipirkite vištienos ir pasigaminkite faršą patys.
Žingsnis 1
Apkepkite faršą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir sudėkite faršą. Pasukite kaitrą iki didžiausios ir kepkite mėsą apie 7-10 minučių, kol ji paruduos. Nepamirškite pamaišyti.
Žingsnis 2
Paruoškite pomidorų padažą. Susmulkinkite svogūną, sutarkuokite morką, šiaudeliais supjaustykite papriką ir išspauskite česnaką. Sudėkite svogūnus ir morkas į maltą mėsą ir kepkite dar 10 minučių. Tada kaitrą padidinkite iki vidutinės, sudėkite papriką, tarkuotus pomidorus, padažą ir česnaką. Uždenkite ir troškinkite 10 minučių, tada suberkite papriką, druską ir pipirus ir troškinkite dar 3-5 minutes, kol padažas taps tirštas. Nuimkite nuo viryklės.
Žingsnis 3
Išvirkite makaronus. Ant viryklės pastatykite puodą su pasūdytu vandeniu, palaukite, kol užvirs, ir sudėkite makaronus. Nuolat maišydami virkite 15-20 minučių, priklausomai nuo to, kiek laiko nurodyta ant pakuotės. Išmeskite į sietelį.
Žingsnis 4
Sujunkite pagrindus. Perkelkite makaronus į faršą ir daržoves, vėl pastatykite ant viryklės ir leiskite 3 minutes pastovėti ant silpnos ugnies.
Kategorijos