Publikavimo data: 2024-03-24
Makaronai su sojų padažu
Grikių makaronai yra dietinis produktas, kuriame gausu baltymų ir B grupės vitaminų. Ypač dažnai šios rūšies makaronai naudojami Azijos virtuvėje. Jie yra sotūs ir labai skanūs patys savaime, todėl gali būti valgomi vieni arba pagardinti sojų padažu. Makaronams nereikia jokių prieskonių, nes jie sugeria sojų padažą ir jų skonis atsiskleidžia visiškai kitaip nei su įprasta druska.
Žingsnis 1
Supjaustykite porus ir česnakus.
Žingsnis 2
Grikių makaronus suberkite į verdantį vandenį ir virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 3
Pakepinkite česnaką, tada į keptuvę suberkite virtus makaronus.
Žingsnis 4
Supilkite sojų padažą ant makaronų ir išmaišykite. Ant viršaus sudėkite porus.
Kategorijos