Makaronai su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Makaronai su sojų padažu

Grikių makaronai yra dietinis produktas, kuriame gausu baltymų ir B grupės vitaminų. Ypač dažnai šios rūšies makaronai naudojami Azijos virtuvėje. Jie yra sotūs ir labai skanūs patys savaime, todėl gali būti valgomi vieni arba pagardinti sojų padažu. Makaronams nereikia jokių prieskonių, nes jie sugeria sojų padažą ir jų skonis atsiskleidžia visiškai kitaip nei su įprasta druska.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
10 g
Angliavandeniai
46 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su sojų padažu Žingsnis 1
Supjaustykite porus ir česnakus.

Žingsnis 2

Makaronai su sojų padažu Žingsnis 2
Grikių makaronus suberkite į verdantį vandenį ir virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 3

Makaronai su sojų padažu Žingsnis 3
Pakepinkite česnaką, tada į keptuvę suberkite virtus makaronus.

Žingsnis 4

Makaronai su sojų padažu Žingsnis 4
Supilkite sojų padažą ant makaronų ir išmaišykite. Ant viršaus sudėkite porus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, paprasti, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, makaronai, vištienos kotletai, receptų knyga, makaronai su kiaušiniais, makaronai su daržovėmis, makaronai su česnakais

Kategorijos