Makaronai su špinatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Makaronai su špinatais

Populiarūs moterų grožio žurnalai špinatų lapus vadina supermaistu. Juose yra neįtikėtinai daug vitaminų. Tai C, A, B ir kiti vitaminai. Reguliarus šio produkto vartojimas leidžia iš organizmo pašalinti cholesterolio perteklių ir palaiko imunitetą. Iš špinatų galima paruošti daugybę patiekalų. Pavyzdžiui, makaronus arba kokteilius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Makaronai su špinatais Žingsnis 1
Paruoškite špinatų ir grybų padažą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir ant vidutinės ugnies pakepinkite svogūną, kol suminkštės. Tada supilkite grybus ir gerai išmaišykite. Palikite troškintis 2 minutes. Į beveik išvirtus grybus sudėkite špinatus ir grietinėlę. Vėl išmaišykite. Rankomis į padažą suberkite sūrį, įberkite druskos ir pipirų. Išjunkite liepsną ir uždenkite keptuvę dangčiu.

Žingsnis 2

Išvirkite makaronus. Puode užvirinkite vandenį. Supilkite makaronus ir virkite pagal ant makaronų pakelio pateiktus nurodymus.

Žingsnis 3

Makaronai su špinatais Žingsnis 3
Paruoškite makaronus su špinatais. Sudėkite makaronus į keptuvę su padažu ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos