Makaronai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Makaronai su sūriu

Antras pagal populiarumą patiekalas Italijoje po picos, žinoma, yra makaronai! Makaronų įvairovė yra labai didelė, įvairių dydžių ir formų, todėl galite modifikuoti savo kulinarinius šedevrus! Makaronai yra daug angliavandenių turintis produktas. Todėl viena porcija makaronų gali ilgam pasotinti! Padažas, pagamintas iš pieno, miltų ir pridėjus tarkuoto sūrio, padaro patiekalą dar švelnesnį!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
30 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronai su sūriu Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Makaronai su sūriu Žingsnis 2
Išvirkite makaronus puode. Praėjus 5-7 minutėms nuo vandens užvirimo, virkite juos iki al dente, t. y. ne iki galo.

Žingsnis 3

Makaronai su sūriu Žingsnis 3
Paimkite keptuvę ir joje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę suberkite kvietinius miltus.

Žingsnis 4

Makaronai su sūriu Žingsnis 4
Supilkite pieną į keptuvę. Sumaišykite visus keptuvėje esančius ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Makaronai su sūriu Žingsnis 5
Į keptuvę suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Makaronai su sūriu Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite išvirtus makaronus. Gerai išmaišykite ir šiek tiek pakepkite ant mažos ugnies. Nepamirškite retkarčiais pamaišyti, kad makaronai nepriliptų prie keptuvės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos