Publikavimo data: 2024-04-14
Makaronai su sūriu
Antras pagal populiarumą patiekalas Italijoje po picos, žinoma, yra makaronai! Makaronų įvairovė yra labai didelė, įvairių dydžių ir formų, todėl galite modifikuoti savo kulinarinius šedevrus! Makaronai yra daug angliavandenių turintis produktas. Todėl viena porcija makaronų gali ilgam pasotinti! Padažas, pagamintas iš pieno, miltų ir pridėjus tarkuoto sūrio, padaro patiekalą dar švelnesnį!
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Išvirkite makaronus puode. Praėjus 5-7 minutėms nuo vandens užvirimo, virkite juos iki al dente, t. y. ne iki galo.
Žingsnis 3
Paimkite keptuvę ir joje ištirpinkite sviestą. Į keptuvę suberkite kvietinius miltus.
Žingsnis 4
Supilkite pieną į keptuvę. Sumaišykite visus keptuvėje esančius ingredientus iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Į keptuvę suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.
Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite išvirtus makaronus. Gerai išmaišykite ir šiek tiek pakepkite ant mažos ugnies. Nepamirškite retkarčiais pamaišyti, kad makaronai nepriliptų prie keptuvės.
Kategorijos