Publikavimo data: 2024-04-01
Makaronai su vištiena ir daržovėmis
Kvietiniai makaronai skiriasi nuo įprastų makaronų tuo, kad yra storesni, tačiau jų sudėtis tokia pati kaip ir makaronų: kvietiniai miltai, druska ir vanduo. Verdant makaronai padidėja 3 kartus, į tai turėtumėte atsižvelgti rinkdamiesi porcijos dydį. Makaronai puikiai tinka su mėsa, vištiena, jūros gėrybėmis ir visų rūšių daržovėmis.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite lygiomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Išvirkite makaronus. Sudėkite juos į verdantį vandenį ir virkite 5-7 minutes, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ir apkepkite daržovių mišinį.
Žingsnis 4
Į daržoves sudėkite vištieną. Kai vištiena apkeps, supilkite padažą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Į daržoves sudėkite išvirtus makaronus, išmaišykite ir suberkite sezamo sėklas.
Žingsnis 6
Patiekite papuošę sezamo sėklomis ir žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos