Publikavimo data: 2025-08-17
Makaronai su vištiena ir grybais grietinėlės padaže
Labai sotus ir lengvai paruošiamas patiekalas. Puikiai tinka pietums.
Žingsnis 1
Nuplaukite grybus ir nulupkite žemes. Supjaustykite, kaip parodyta nuotraukoje, ir kepkite augaliniame arba alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos, 5-7 minutes. Prie grybų sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir kepkite dar 5 min.
Žingsnis 2
Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite griežinėliais, sudėkite prie grybų ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 3
Į vištienos ir grybų mišinį supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų (galite įberti rūkytos paprikos), įberkite žiupsnelį ryžių miltų, gerai išmaišykite ir troškinkite uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Užvirinkite vandenį, pasūdykite ir išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės (5-10 minučių).
Žingsnis 5
Pabaigoje į grietinėlės padažą įdėkite tarkuoto arba smulkiai supjaustyto česnako.
Kategorijos