Publikavimo data: 2025-08-20
Makaronai su vištiena ir grybais pomidorų padaže
Vištienos ir grybų derinys suteikia puikų sotumo jausmą. Pomidorų padažas makaronams suteikia įdomų skonį. Jie yra maistingi ir labai skanūs. Šį receptą turėtų išbandyti visi makaronų mėgėjai. Svarbiausia, kad jame nėra nieko sudėtingo. Paprasti ingredientai, paprasti veiksmai, bet nuostabus skonis.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite vištienos filė (turiu šlaunelių filė, galite naudoti krūtinėlę) ir grybus. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Morkas apkepkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite vištieną ir kepkite, kol ji bus pusiau iškepusi, t. y. kai vištiena įgaus plutelę ir spalvą, bet nebus aukso spalvos.
Žingsnis 4
Sudėkite grybus ir kepkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 5
Tuo pat metu išvirkite makaronus. Išvirusius makaronus nuplaukite po švariu šaltu vandeniu ir įpilkite ištirpinto sviesto arba augalinio aliejaus (jei reikia), kad nesuliptų.
Žingsnis 6
Į keptuvę su vištiena suberkite prieskonius: pipirus, papriką, džiovintą česnaką, druską pagal skonį. Ir pomidorų pastą su 50 g vandens. Troškinkite po dangčiu 15-20 minučių.
Kategorijos