Publikavimo data: 2025-08-18
Makaronų dubenėliai su rūkyta mėsa ir grybais
Prasidėjus šaltiems orams mūsų šeimoje atsirado daugiau mėsos patiekalų, šis receptas ypač patinka mano vyrui, jis gaunasi sotus ir skanus. Galite naudoti kitus makaronus pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje pagal ant pakelio pateiktą receptą.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite grybus ir sudėkite į atskirą lėkštę.
Žingsnis 3
Smulkiais kubeliais supjaustykite virtą dešrą, cervalatą ir karbonadą. Dėkite į atskirą lėkštę.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite šiek tiek saulėgrąžų aliejaus, sudėkite grybus ir supjaustytą mėsą, padėkite ant vidutinės ugnies ir maišydami kepkite 15 minučių.
Žingsnis 5
Į mėsą sudėkite išvirtus makaronus, pagal skonį pabarstykite druska ir visus ingredientus gerai išmaišykite. Kepkite po dangčiu 10-15 minučių.
Kategorijos