Publikavimo data: 2025-08-20
Makaronų ir kotletų klasika
Paprastas ir labai skanus patiekalas, kurį galima greitai pagaminti, kai trūksta laiko.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną, smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite svogūną, 0,5 šaukšto druskos, pipirų, gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš maltos mėsos suformuokite kotletus.
Žingsnis 4
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite kotletus iš abiejų pusių, tada užpilkite 50 ml verdančio vandens ir 10 minučių palaikykite ant vidutinės ugnies uždengę dangčiu.
Žingsnis 5
Užvirinkite vandenį, sudėkite makaronus, įberkite 0,5 šaukšto druskos, išmaišykite, virkite 7 minutes, tada nusausinkite, nuplaukite, įdėkite sviesto, palaikykite 2 minutes ant vidutinės ugnies.
Kategorijos