Publikavimo data: 2025-08-18
Makaronų kriauklės su mėsos padažu
Receptas iš gerai žinomų ir prieinamų produktų. Skanus patiekalas pietums ar vakarienei. Tai geras garnyro, mėsos ir daržovių derinys.
Žingsnis 1
Makaronus virkite, kol išvirs, ir nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu, kad toliau verdant nesuliptų.
Žingsnis 2
Atšildykite faršą ir nulupkite svogūną.
Žingsnis 3
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, suberkite susmulkintą svogūną.
Žingsnis 4
Į svogūnus suberkite maltą mėsą, pipirus ir druską pagal skonį. Įjunkite kaitlentę ir maišydami pakepinkite keptuvės turinį.
Žingsnis 5
Po 10 minučių ant viryklės į keptuvę sudėkite morkas, prieš tai sutarkuotas stambia tarka. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Po 5-7 minučių įpilkite šaukštą pomidorų pastos ir gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir kepkite 15-20 minučių, šiek tiek sumažinę ugnį.
Žingsnis 7
Į keptuvę sudėkite išvirtus makaronus.
Žingsnis 8
Kruopščiai sumaišykite makaronus ir mėsą su daržovėmis.
Žingsnis 9
Uždenkite dangčiu ir kepkite ant mažos ugnies 7-10 minučių.
Kategorijos