Makaronų "lizdai" su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Makaronų "lizdai" su malta mėsa

Kai vaikai paaugo, turėjome rasti originalių maisto patiekimo būdų. Į pagalbą atėjo "Lizdai".
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
31 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Makaronų "lizdai" su malta mėsa Žingsnis 1
Mėsą ir svogūnus sumalkite mėsmale. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Ryžius virkite 10 minučių, kol jie pusiau išvirs.

Žingsnis 3

Makaronų "lizdai" su malta mėsa Žingsnis 3
Į maltą mėsą suberkite ryžius ir suformuokite mėsos kukulius.

Žingsnis 4

Keptuvėje 3 minutes pakepinkite 1 svogūną ir užpilkite stikline karšto vandens. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Makaronų "lizdai" su malta mėsa Žingsnis 5
Kai vanduo užvirs, sudėkite lizdus ir uždengę dangčiu palaikykite 1 minutę.

Žingsnis 6

Makaronų "lizdai" su malta mėsa Žingsnis 6
Sudėkite mėsos kukulius į lizdus. Kepkite po dangčiu ant silpnos ugnies 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos