Publikavimo data: 2024-06-24
Makaronų "lizdai" su malta mėsa
Kai vaikai paaugo, turėjome rasti originalių maisto patiekimo būdų. Į pagalbą atėjo "Lizdai".
Žingsnis 1
Mėsą ir svogūnus sumalkite mėsmale. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Ryžius virkite 10 minučių, kol jie pusiau išvirs.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą suberkite ryžius ir suformuokite mėsos kukulius.
Žingsnis 4
Keptuvėje 3 minutes pakepinkite 1 svogūną ir užpilkite stikline karšto vandens. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Kai vanduo užvirs, sudėkite lizdus ir uždengę dangčiu palaikykite 1 minutę.
Žingsnis 6
Sudėkite mėsos kukulius į lizdus. Kepkite po dangčiu ant silpnos ugnies 40 minučių.
Kategorijos