Publikavimo data: 2025-08-19
Makaronų troškinys pietums arba pusryčiams
Sotūs ir greiti pusryčiai arba pietūs.
Žingsnis 1
Paimkite vakarykščius makaronus arba išvirkite juos pasūdytame vandenyje specialiai troškiniui. Laikas priklauso nuo produktų rūšies ir jų dydžio. Vadovaukitės gamintojo nurodymais ant pakuotės. Ten paprastai nurodoma, kiek minučių reikia virti makaronus. Jei nuo vakarienės liko makaronų, tiesiog perkelkite juos į tinkamą indą.
Žingsnis 2
Šviežiai išvirtus produktus nuplaukite po šaltu vandeniu. Leiskite jiems visiškai atvėsti. Taip pat būtina leisti vandeniui nubėgti.
Žingsnis 3
Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite susmulkintą svogūną ir maišydami kepkite 3 minutes, kol taps skaidrus.
Žingsnis 5
Į atskirą indą įmuškite vištienos kiaušinius, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais ir suplakite plaktuvu arba šakute. Tikslas - gauti lengvas putas.
Žingsnis 6
Į makaronus sudėkite pakepintus svogūnus. Viską gerai išmaišykite. Kai mišinys atvės, supilkite į jį plaktus kiaušinius.
Žingsnis 7
Į keptuvę įpilkite šaukštą augalinio aliejaus. Sudėkite makaronus, išlyginkite juos, uždenkite dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies, kol dugnas paruduos.
Žingsnis 8
Patiekite keptuvėje išvirtą makaronų apkepą, supjaustytą porcijomis.
Kategorijos