Publikavimo data: 2024-05-12
Makaronų troškinys su dešrelėmis
Žingsnis 1
Perkelkite makaronus į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite juos pagal ant pakelio pateiktus nurodymus, kol jie bus al dente.
Žingsnis 2
Dešreles supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į jį miltus. Į šį mišinį supilkite pieną ir išmaišykite visus ingredientus, kad padaže neliktų gumuliukų. Palaikykite padažą ant vidutinės ugnies 2-3 minutes, kol sutirštės, tada į keptuvę įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 5
Į padažą sudėkite dešreles ir pusę tarkuoto sūrio.
Žingsnis 6
Kai sūris išsilydys, perkelkite makaronus į keptuvę ir gerai išmaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 7
Sudėkite makaronus į kepimo indą ir pabarstykite likusiu sūriu. Dėkite formą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.
Žingsnis 8
Paruoštą troškinį patiekite porcijomis, papuoštą mėgstamomis žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos