Makaronų troškinys su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Makaronų troškinys su malta mėsa

Makaronų troškinys su malta mėsa yra greitas ir sotus patiekalas, kurį galima paruošti vos per valandą. Galite naudoti ir naminę, ir parduotuvėje pirktą maltą mėsą. Troškinys ruošiamas iš vermišelių, su daržovėmis ir sūriu. Patiekalas kepamas orkaitėje 30 minučių. Mėsos troškinys yra greitas lazanijos analogas. Įdarui geriau naudoti kiaulienos ir jautienos mišinį - jis laikomas sultingiausiu ir skaniausiu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
312 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Makaronų troškinys su malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite troškinio pagrindą. Daržoves kepkite keptuvėje 6 minutes. Apkeptas daržoves sumaišykite su žalia malta mėsa, tada pagardinkite druska, pipirais ir plaktu žaliu kiaušiniu. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Makaronų troškinys su malta mėsa Žingsnis 2
Iškepkite apkepą. Į kepimo indą sudėkite trečdalį virtų vermišėlių, tada pusę maltos mėsos, dar trečdalį vermišėlių, kitą pusę maltos mėsos ir likusius makaronus. Pabarstykite apkepą sūriu ir pašaukite į orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos