Publikavimo data: 2024-04-08
Makaronų troškinys su malta mėsa
Makaronų troškinys su malta mėsa yra greitas ir sotus patiekalas, kurį galima paruošti vos per valandą. Galite naudoti ir naminę, ir parduotuvėje pirktą maltą mėsą. Troškinys ruošiamas iš vermišelių, su daržovėmis ir sūriu. Patiekalas kepamas orkaitėje 30 minučių. Mėsos troškinys yra greitas lazanijos analogas. Įdarui geriau naudoti kiaulienos ir jautienos mišinį - jis laikomas sultingiausiu ir skaniausiu.
Žingsnis 1
Paruoškite troškinio pagrindą. Daržoves kepkite keptuvėje 6 minutes. Apkeptas daržoves sumaišykite su žalia malta mėsa, tada pagardinkite druska, pipirais ir plaktu žaliu kiaušiniu. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite apkepą. Į kepimo indą sudėkite trečdalį virtų vermišėlių, tada pusę maltos mėsos, dar trečdalį vermišėlių, kitą pusę maltos mėsos ir likusius makaronus. Pabarstykite apkepą sūriu ir pašaukite į orkaitę 30 minučių.
Kategorijos