Troškinys su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Troškinys su mėsa

Mėsos apkepo receptas mus pasiekė iš tolimosios Didžiosios Britanijos, kitas šio mėsos apkepo pavadinimas - piemenų pyragas. Du sluoksniai bulvių ir jautienos arba ėrienos įdaras, šiek tiek rozmarino ir padažo, kelios minutės orkaitėje ir paprastas mėsos apkepas paruoštas. Kaip jį paruošti, priklauso nuo jūsų, kaip ir visus troškinius, galite pridėti įvairių ingredientų ir eksperimentuoti. Be to, šis patiekalas labai praktiškas, jį galima valgyti kelias dienas, o laikymo sąlygoms jis nereiklus. Tiesiog pašildykite jį mikrobangų krosnelėje ir pabarstykite trupučiu sūrio.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinys su mėsa Žingsnis 1
Apkepkite daržoves ir maltą mėsą. Supjaustytus svogūnus ir morkas pakepinkite aliejuje, kol taps skaidrūs. Į daržoves sudėkite maltą mėsą ir kepkite 20 minučių, vis pamaišydami. Tada uždenkite dangčiu ir palikite troškintis apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Troškinys su mėsa Žingsnis 2
Surinkite apkepą. Ant kepimo indo dugno sudėkite pusę tyrės, ant viršaus sudėkite maltas daržoves ir uždenkite likusia tyre.

Žingsnis 3

Troškinys su mėsa Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Kiaušinius suplakite su pienu ir užpilkite ant apkepo viršaus. Pašaukite apkepo indą į orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos