Publikavimo data: 2024-04-08
Troškinys su mėsa
Mėsos apkepo receptas mus pasiekė iš tolimosios Didžiosios Britanijos, kitas šio mėsos apkepo pavadinimas - piemenų pyragas. Du sluoksniai bulvių ir jautienos arba ėrienos įdaras, šiek tiek rozmarino ir padažo, kelios minutės orkaitėje ir paprastas mėsos apkepas paruoštas. Kaip jį paruošti, priklauso nuo jūsų, kaip ir visus troškinius, galite pridėti įvairių ingredientų ir eksperimentuoti. Be to, šis patiekalas labai praktiškas, jį galima valgyti kelias dienas, o laikymo sąlygoms jis nereiklus. Tiesiog pašildykite jį mikrobangų krosnelėje ir pabarstykite trupučiu sūrio.
Žingsnis 1
Apkepkite daržoves ir maltą mėsą. Supjaustytus svogūnus ir morkas pakepinkite aliejuje, kol taps skaidrūs. Į daržoves sudėkite maltą mėsą ir kepkite 20 minučių, vis pamaišydami. Tada uždenkite dangčiu ir palikite troškintis apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Surinkite apkepą. Ant kepimo indo dugno sudėkite pusę tyrės, ant viršaus sudėkite maltas daržoves ir uždenkite likusia tyre.
Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Kiaušinius suplakite su pienu ir užpilkite ant apkepo viršaus. Pašaukite apkepo indą į orkaitę 30 minučių.
Kategorijos