Troškinys su malta mėsa ir pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Troškinys su malta mėsa ir pomidorais

Troškinti patiekalai populiarūs visame pasaulyje. Dažniausiai patiekalai ruošiami kepant orkaitėje, todėl produktuose išlieka kuo daugiau naudingų mikroelementų ir vitaminų. Sočiam troškiniui su bulvėmis galite naudoti bet kokią maltą mėsą - paukštieną, mėsą ar pusgaminius, o sėkmingiausias variantas bus balto tipo padažas - grietinės, bešamelio, iš pievagrybių. Pridėkite sūrio ir troškinys su malta mėsa ir pomidorais gausis su apetitą keliančia parudavusia plutele.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Troškinys su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 1
Apkepkite faršą. Svogūnus 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Palikite šiek tiek šviežių svogūnų. Maltą mėsą pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite į keptuvę su keptais svogūnais ir maišydami kepkite dar apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Troškinys su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Grietinę sumaišykite su smulkintu česnaku.

Žingsnis 3

Troškinys su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 3
Surinkite apkepą. Sudėkite visus ingredientus sluoksniais į kepimo indą. Ant formos dugno sudėkite sūdytų bulvių plokšteles, tada grietinės padažą, atvėsusią maltą mėsą, pomidorus, ant viršaus pabarstykite sūriu, likusiais svogūnais ir grietinės padažu.

Žingsnis 4

Troškinys su malta mėsa ir pomidorais Žingsnis 4
Iškepkite apkepą. Įdėkite patiekalą į įkaitintą 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos