Publikavimo data: 2024-04-08
Troškinys su malta mėsa ir pomidorais
Troškinti patiekalai populiarūs visame pasaulyje. Dažniausiai patiekalai ruošiami kepant orkaitėje, todėl produktuose išlieka kuo daugiau naudingų mikroelementų ir vitaminų. Sočiam troškiniui su bulvėmis galite naudoti bet kokią maltą mėsą - paukštieną, mėsą ar pusgaminius, o sėkmingiausias variantas bus balto tipo padažas - grietinės, bešamelio, iš pievagrybių. Pridėkite sūrio ir troškinys su malta mėsa ir pomidorais gausis su apetitą keliančia parudavusia plutele.
Žingsnis 1
Apkepkite faršą. Svogūnus 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Palikite šiek tiek šviežių svogūnų. Maltą mėsą pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite į keptuvę su keptais svogūnais ir maišydami kepkite dar apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Grietinę sumaišykite su smulkintu česnaku.
Žingsnis 3
Surinkite apkepą. Sudėkite visus ingredientus sluoksniais į kepimo indą. Ant formos dugno sudėkite sūdytų bulvių plokšteles, tada grietinės padažą, atvėsusią maltą mėsą, pomidorus, ant viršaus pabarstykite sūriu, likusiais svogūnais ir grietinės padažu.
Žingsnis 4
Iškepkite apkepą. Įdėkite patiekalą į įkaitintą 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę 40 minučių.
Kategorijos