Publikavimo data: 2024-10-14
Makaronų troškinys su pomidorais, sūriu, česnakais ir juodaisiais pipirais
Makaronų apkepas su pomidorais ir sūriu pirmą kartą buvo paruoštas netoli Italijos esančiame kaime. Šiam patiekalui daugiau nei 1000 metų. Žmonėms šis troškinys taip patiko, kad greitai paplito visame pasaulyje. Šiame patiekale gausu sveikų riebalų ir vitaminų. Visa tai būtina normaliam žmogaus organizmo funkcionavimui.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą, pasūdykite ir užvirinkite. Pastatykite ant vidutinės ugnies ir sudėkite makaronus. Virkite, kol jie visiškai išvirs, nepamiršdami retkarčiais pamaišyti. Tada nusunkite vandenį. Išvirusius makaronus sudėkite į kepimo formą. Pomidorus supjaustykite 1 cm storio apskritimais. Juos sudėkite ant makaronų.
Žingsnis 2
Ant pomidorų tolygiai užberkite visą tarkuotą sūrį. Pabarstykite maltais juodaisiais pipirais. Atskirame inde sumaišykite majonezą su česnaku, išspauskite jį per presą. Viską gerai išmaišykite. Tolygiai paskirstykite ant sūrio. Siųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos