Publikavimo data: 2025-08-17
Maltos mėsos kebabai su grietine orkaitėje
Nedideli kebabai tikrai patiks mėsos mėgėjams, o jiems paruošti reikia labai nedaug laiko.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą: susmulkinkite česnaką, smulkiai supjaustykite krapus, įmaišykite grietinę, druską ir pipirus.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite. Suformuokite rutuliukus. Svogūnus supjaustykite žiedais, o pomidorus - gabalėliais. Ant iešmelių pakaitomis suverkite mėsos rutuliukus, svogūnus ir pomidorus.
Žingsnis 3
Gautą padažą užpilkite ant kebabų ir siųskite juos kepti į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Kategorijos