Maltos mėsos kebabai su grietine orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Maltos mėsos kebabai su grietine orkaitėje

Nedideli kebabai tikrai patiks mėsos mėgėjams, o jiems paruošti reikia labai nedaug laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Maltos mėsos kebabai su grietine orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite padažą: susmulkinkite česnaką, smulkiai supjaustykite krapus, įmaišykite grietinę, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Maltos mėsos kebabai su grietine orkaitėje Žingsnis 2
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite. Suformuokite rutuliukus. Svogūnus supjaustykite žiedais, o pomidorus - gabalėliais. Ant iešmelių pakaitomis suverkite mėsos rutuliukus, svogūnus ir pomidorus.

Žingsnis 3

Maltos mėsos kebabai su grietine orkaitėje Žingsnis 3
Gautą padažą užpilkite ant kebabų ir siųskite juos kepti į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių pagal Celsijų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti, paprasta, aštru, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabai, kebabas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos