Publikavimo data: 2024-03-31
Maltos mėsos mėsa apsiaustams
Yra daugybė maltos mėsos ruošimo patiekalams variantų. Šis maltos mėsos receptas yra greitas ir paprastas. Šiam faršui geriau naudoti kiaulieną, ypač kiaulienos sprandinę arba kumpį. Pirmasis variantas yra riebesnis, antrasis - liesesnis. Įdėjus svogūnų, mėsa kepant taps minkštesnė, be to, sustiprins nepakartojamą patiekalo aromatą ir skonį.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite šviežias žoleles.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnako skilteles.
Žingsnis 4
Mėsą susmulkinkite peiliu. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir prieskonių pagal skonį.
Kategorijos