Maltos mėsos mėsa apsiaustams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Maltos mėsos mėsa apsiaustams

Yra daugybė maltos mėsos ruošimo patiekalams variantų. Šis maltos mėsos receptas yra greitas ir paprastas. Šiam faršui geriau naudoti kiaulieną, ypač kiaulienos sprandinę arba kumpį. Pirmasis variantas yra riebesnis, antrasis - liesesnis. Įdėjus svogūnų, mėsa kepant taps minkštesnė, be to, sustiprins nepakartojamą patiekalo aromatą ir skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Maltos mėsos mėsa apsiaustams Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Maltos mėsos mėsa apsiaustams Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite šviežias žoleles.

Žingsnis 3

Maltos mėsos mėsa apsiaustams Žingsnis 3
Susmulkinkite česnako skilteles.

Žingsnis 4

Maltos mėsos mėsa apsiaustams Žingsnis 4
Mėsą susmulkinkite peiliu. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir prieskonių pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos