Maltos mėsos mėsa apsiaustams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Maltos mėsos mėsa apsiaustams

Yra daugybė maltos mėsos ruošimo patiekalams variantų. Šis maltos mėsos receptas yra greitas ir paprastas. Šiam faršui geriau naudoti kiaulieną, ypač kiaulienos sprandinę arba kumpį. Pirmasis variantas yra riebesnis, antrasis - liesesnis. Įdėjus svogūnų, mėsa kepant taps minkštesnė, be to, sustiprins nepakartojamą patiekalo aromatą ir skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Maltos mėsos mėsa apsiaustams Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Maltos mėsos mėsa apsiaustams Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite šviežias žoleles.

Žingsnis 3

Maltos mėsos mėsa apsiaustams Žingsnis 3
Susmulkinkite česnako skilteles.

Žingsnis 4

Maltos mėsos mėsa apsiaustams Žingsnis 4
Mėsą susmulkinkite peiliu. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir prieskonių pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos