Mamos receptas - trapus plovas su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Mamos receptas - trapus plovas su kiauliena

Tradiciškai į tikrą uzbekišką plovą įeina tik aviena. Siūlau jums plovo su kiauliena receptą, galite naudoti ir vištieną. Tai mano mamos receptas
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Katile įkaitinkite augalinį aliejų

Žingsnis 2

Supjaustykite kiaulieną gabaliukais, morkas sutarkuokite arba supjaustykite batonais, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Mamos receptas - trapus plovas su kiauliena Žingsnis 3
Sudėkite mėsą į katilą ir pamaišykite iešmeliu.

Žingsnis 4

Mamos receptas - trapus plovas su kiauliena Žingsnis 4
Sudėkite svogūnus, morkas ir kepkite kartu 5 minutes. Tada suberkite prieskonius, druską, vandenį ir troškinkite 30 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Mamos receptas - trapus plovas su kiauliena Žingsnis 5
Ryžius nuplaukite. Ryžius suberkite į mėsą. Užvirinkite vandenį iki 2 pirštų virš ryžių. Įdėkite česnaką. Užvirkite ryžius ant vidutinės ugnies ir virkite 20 minučių.

Žingsnis 6

Viršutinį ryžių sluoksnį lengvai išmaišykite ir suberkite į gumulą. Uždenkite plovą dangčiu ir virkite ant labai mažos ugnies dar 15 minučių. Per tą laiką plovas garuos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos