Publikavimo data: 2024-06-08
Mandarinai su prieskoniais sirupe
Mandarinai su prieskoniais cukraus sirupe yra puikus atskiras nuostabaus skonio desertas arba papildo kitus saldžius patiekalus. Pavyzdžiui, ledus, blynus ir blynelius arba jais galima papuošti tortą ar pyragą. Rekomenduojama rinktis nedidelio dydžio mandarinus, o prieskonių rinkinį galima koreguoti pagal savo skonį pridedant gvazdikėlių, šafrano, kardamono arba išbraukiant kardamoną ar cinamoną. Mandarinai prieskonių sirupe bet kuriuo atveju taps tikra stalo puošmena.
Žingsnis 1
Užvirkite sirupą. Uždėkite vandenį ir cukrų ant ugnies, palaukite, kol užvirs, ir virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Suberkite cinamoną ir kardamoną, palikite ant silpnos ugnies 10 minučių.
Žingsnis 2
Užvirinkite patiekalą. Nuimkite sirupą nuo ugnies. Į karštą sirupą suberkite mandarinus. Palikite mirkti sirupe 4 valandas, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos