Publikavimo data: 2025-08-19
Mandarinų biskvitas su glajumi
Prie stiprios arbatos ar kvapnios kavos geriausiai tinka gardūs ir aromatingi pyragaičiai, pavyzdžiui, mandarinų biskvitas su glajumi. Šis biskvitas suteiks jums šventinę nuotaiką, o žaisliuko forma papuoš jūsų stalą! Tačiau juo galite mėgautis ir įprastą darbo dieną, dalydamiesi su draugais ir giminaičiais. Nepamirškite prieš patiekdami biskvitą papuošti, ir jūsų svečiai tikrai liks sužavėti ir paprašys dar vieno gabalėlio!
Žingsnis 1
Sumaišykite mandarinus su cukrumi iki vientisos masės naudodami blenderį. Prieš tai nepamirškite iš vaisių pašalinti kauliukų.
Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinius, persijotus miltus ir kepimo miltelius. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, ištepkite formą aliejumi. Tešlą paskirstykite ir šaukštu išlyginkite paviršių. Kepkite 40 minučių.
Žingsnis 4
Paruoškite glajų. Sumaišykite citrinos sultis ir cukraus pudrą. Išimkite pyragą iš formos ir aptepkite jį glajumi. Patiekalas paruoštas!
Kategorijos